EquiTour Aalborg 2018 – Flot stævne i høj sol!

Der var mange højdepunkter ved det flotte stævne i det nordjyske!

Dressurlandsholdet fik en flot andenplads i Nations Cuppen. Holdet bestod af Cathrine Dufour, Daniel Bachmann, Rikke Svane og Anna Zibrandtsen. Vi er stolte og glade over, at INGDAM’S er en del af teamet hos alle fire ryttere!

Èt blandt mange andre højdepunkter ved stævnet var også INGDAM’S sponsorrytter, spanske Severo Jurado Lopes’ opvisning med superhoppen, den tredobbelte verdensmester, Fiontini. Publikum sad tryllebundet og så Severo forklare, hvordan han introducerer den bare 8 årige hoppe til det aller sværeste niveau. En fantastisk oplevelse!

Sidst men ikke mindst stod søndagen i springningens tegn. I den CSI1* Grand Prix A (140 cm) ved Equi Tour Aalborg blev der redet med fart og spænding om den lækre Clincher Parcour-springsadel, sponsoreret af INGDAM’S. Vinderen blev verdens sejeste Jessica Toelstang på Luigi! Med 2 forstuvede ankler, brud i foden OG brækket finger vandt hun klassen med mere end to sekunder ned til 2 pladsen. Det må siges at kræve jernvilje, at levere den præstation!

 

Comments are closed.