INGDAM’S har altid mange forskellige sadelmodeller i forskellige mål at vælge blandt. Dog vælger vi i langt de fleste tilfælde at få lavet sadlen fra bunden af efter vore arbejdsbeskrivelser – for der findes ikke mange standard-heste, standard-ryttere eller standard-ekvipager. 

Mens du venter på din nye sadel, kan vi måske låne dig en sadel.
Denne vil naturligvis ikke være ligeså perfekt som den sadel, der bliver bygget til dig, men vil med vores anvisninger kunne bruges i ventetiden.
Du betaler lånesadlens pris ved periodens start af hensyn til evt. tyveri/skade el.lign. under låneperioden, og beløbet modregnes når din nye sadel leveres. (Evt. fragtomkostninger modregnes ikke.)

NÅR DIN NYE SADEL ER KLAR

Når sadlen er klar til levering, meddeler vi dette i henhold til aftale i forbindelse med sadelprøvningen. Den nye sadel leveres når vi har modtaget lånesadlen retur i vel rengjort stand.
Sadlen kan enten afhentes hos os eller vi sender sadlen efter nærmere aftale. Det vil være bedst at der rides i sadlen i 7-14 dage efter levering inden det vurderes om der er behov for efterjustering, således at sadlen får lov at sætte sig ift. hest og rytter. Der er altid 30 dages tilpasningsgaranti som du kan læse mere om her

Ønskes sadlen leveret med post/fragtmand tilkommer porto/fragt.