INGDAM’S har 35 års erfaring i rådgivning, tilpasning og konstruktion af den korrekte sadel til hest og rytter samt andre lædervarer som trenser, kandarer, gjorde, støvler, tasker, bælter, jagtudstyr mm.

På årsbasis håndterer vi over 2500 sadler. Vi har autorisation fra de forskellige sadelfabrikanter, hvilket indebærer at vi kan udføre arbejde under garanti, så din sadel altid vil være dækket af fabrikantens garanti.

INGDAM’S personale er faguddannede fra Society of Master Saddlers og er erfarne hestefolk. Vi samarbejder bl.a. med dyrlæger, kiropraktorer, fysioterapeuter.

 

Udfyld formularen her for booking af besøg.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

For øvrig information som eks. priser mm., se venligst under menupunktet “Sadelservice”

Brug formularen eller kontakt os på:
+45 49 16 00 47
sadelservice@ingdams.com

Prisliste for sadelservice findes på www.ingdams.com/priser
Sadelbesøg på Fyn/Jylland er fast onsdage og torsdage. Sadelbesøg KBH/Sjælland mm. udføres på hverdage. Det er altid muligt at få en akuttid i Sadelhuset i Fredensborg, hvis behov herfor. Sadelhuset holder åbent visse lørdage for sadelprøvning, se venligst www.ingdams.com eller på facebook.
Ved ønske om sadelbesøg på bestemt tidspunkt (fixtid) faktureres de faktuelle omkostninger. Dette oplyses på forhånd i forbindelse med denne bookning og afhænger af tidspunkt mm.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev vil du modtage information om nyheder, kampagner, konkurrencer mm. direkte i din mailbox.