DESIGN YOUR OWN LORITELLO HANDBAG & RIDINGBOOTS
Nu kan du designe din drømmetaske, dine drømmestøvler og matchende jodhpurs/Chelseaboots.  Kig forbi INGDAM’S Sadelhus, hvor det er muligt at nyde de flotte modeller i lækkert kalveskind  og få inspiration samt rådgivning om mulighederne.
Hold øje med sitet, hvor vi løbende vil opdatere produktporteføljen med eksempler på Loritello designs.
For mere information kontakt os på 49160047 eller på sales@ingdams.com

“HALTER” er en større håndtaske i flot design og udført i lækkert kalveskind.  Modellen har store Grime-spænder, udvendig lomme, indvendig lynlås-lomme og en større lomme til papirer etc. Masser af plads og optimal til bl.a. rejsebrug.  Kan kompletteres med en Clutch, der fungerer som indvendig taske/yderligere indvendige lommer og kan benyttes til “Evening wear” tillige …. og kan flyttes til anden taske ved behov uden at du behøver at skulle tømme alt ud og lægge i den anden taske.

“MINI HALTER” er en mindre udgave af den flotte “Halter” og kommer i flot præget kalveskind

“STIRRUP” er en større håndtaske – i lighed med “Halter”. Et flot design med udgangspunkt i detaljerne fra stigremme og stigrems-loop. Udført i lækkert skind, hvor der kan vælges detaljer i bl.a. Croco-look og eller ruskind.  Modellen har indvendig lynlås-lomme og en større lomme til dokumenter etc. Kan ligeledes kompletteres med en Clutch.