DM i Dressur 2015 for U25. Guld:  Cathrine Dufour Sølv:   Carina Nevermann Bronze: Anna Zibrandtsen

DM i Dressur 2015 for U25.
Guld: Cathrine Dufour
Sølv: Carina Nevermann
Bronze: Anna Zibrandtsen Foto: DRF

DM 2015 for Seniorer. Guld: Anna Kasprzack Sølv:  Agnete Kirk Thinggaard Bronze:  Daniel Bachmann Foto: DRF

DM 2015 for Seniorer.
Guld: Anna Kasprzack
Sølv: Agnete Kirk Thinggaard
Bronze: Daniel Bachmann
Foto: DRF

DM i Dressur for Seniorer, U25 og Paradressur er overstået.
Danmarks bedste ryttere 2015 er kåret og INGDAM’S ønsker dem alle endnu en gang stort TILLYKKE!


Alle ved, at der skal slides hårdt og bruges mange ressourcer både tidsmæssigt og økonomisk for at nå toppen. Ingen ting er overladt til tilfældighederne. Alt er nøje planlagt, vurderet og beslutninger, der kan få store konsekvenser, skal træffes kontinuerligt. Alle omkring en succesrig rytter har respekt for det vedvarende slid fra tidlige morgener til sene aftener, der er nødvendigt for at nå toppen. De tusindvis af kilometre på motor- og landeveje i både Danmark og udlandet, som hele tiden skal tilbagelægges. De mange afsavn i forhold til et “normalt liv”. Bekymringerne over en skadet eller syg hest. Håb og tro på fremtiden. Den enorme motivation til at “try harder and smarter” – men altid med korrekt ridning og med stor fokus på hestens ve og vel. Og for taknemligheden for en uundværlig opbakning og støtte fra familie, venner, sponsorer og fans.
INGDAM’S er glade og stolte over at være med til at sikre de flotte præstationer for mange af Danmarks topryttere og heste ikraft af skræddersyede og korrekt tilpassede sadler.

Endnu en gang stort TILLYKKE!

DM i Dressur afholdtes med stor succes af Anne Lütken og Broholm Horse Show på Broholm Slot for 12. gang. De unikke og smukke omgivelser skaber en dejlig stemning for ryttere, publikum, sponsorer, officials m.fl. Også DM i Dressur 2016 afholdes på Broholm; i skrivende stund kendes dog ikke datoerne.
Tak til alle gamle og nye kunder, der aflagde vor stand besøg og fik en snak om sadler, gjorde, støvler eller andet.

 

Comments are closed.