Butèt

De internationale springrytteres foretrukne mærke på grund af den suveræne konstruktion til hest og rytter, der sikrer ekvipagen en optimal præstationsmulighed over springene. Hemmeligheden ligger blandt andet i sædets udformning, som giver rytteren en unik balance og kontakt med hesten. Sadelmodellerne har alle kort anlægsflade, således at sadlerne matcher den moderne type af springhest. Sadelpanelerne/-puderne kan bygges om, hvilket er unikt for close contact-sadler.

Butèt har udviklet 3 forskellige sæde-konstruktioner, således at der maksimalt kan tages højde for rytteres forskelligartet anatomi og springstil. Sadelklapperne laves naturligvis efter rytterens benlængde, og der tages også hensyn til om rytteren har behov for ekstra fremskåret sadelklap eller mindre sådan. Schenkelstøtten udformes ligeledes individuelt. Butèt er også kendt for sit flotte design og den høje kvalitet på læder og tilbehør og en Butèt sadel kendes på lang afstand.

INGDAM’S er eneforhandler i Danmark og har gennem mange år arbejdet med Butèt. INGDAM’S er autoriseret til at foretage alle ændringer i sadlerne takket den høje kvalitet INGDAM’S sadelmagerværksted leverer og takket være dybdegående kendskab til konstruktioner, muligheder, bomme, stopninger m.m. INGDAM’S deltager løbende kurser og i udviklingen omkring Butét i øvrigt.