DM på Broholm Slot

For 15. år i træk foregik DM i dressur 2018 i de smukke omgivelser på Broholm Slot. I det fantastiske sommervejr konkurrerede velpolerede ekvipager om den eftertragtede titel som Danmarksmester 2018.

DM for seniorer

I mesterskabet for seniorer trak overlegne Cathine Dufour og Atterupgaards Cassidy allerede på førstedagen fra konkurrenterne. Der var aldrig rigtig tvivl om, at det var Cathrine der ville lave hattrick og vinde mesterskabet for 3. gang i træk!

Derimod var der der mere spænding i mod de næste placeringer. Daniel Bachmann Andersen lå nummer 2 og 3 med hhv. Blue Hos Zepter og Blue Hors Zack. Daniel valgte Zack til finalen og opnåede en flot sølvmedalje.

INGDAM’S to sponsorryttere, Victoria Vallentin og Anna Zibrandtsen, kæmpede om bronzemedaljen. Victoria er kun 20 år og kunne egentligt have redet i U25 klassens. Men hun har været rigtig godt ridende med “Solkongen” og valgte derfor at starte DM for seniorer – hun gav dem kamp til stregen.

Selvom der var kamp til det sidste faldt finalen ud til Anna Zibrandtsens fordel. Efter en flot flot kür trak hun det længste strå og kunne derfor modtage bronzemedaljen til årets DM.

INGDAM’S er stolte over at være en del af teamet hos 6 ud af de 7 først placerede ved DM og ønsker alle stort tillykke med de flotte resultater!

Comments are closed.