Salgs- og leveringsbetingelser for ingdams.com

Bestilling
På indgams.com kan du bestille varer fra vores webshop. Har du en forespørgsel til varer, som ikke vises på siden, er du velkommen til at kontakte os.

INGDAM´S gør opmærksom på, at produkternes farver vist her på siden kan afvige fra produkternes faktiske farver på grund af computerskærmens farve- og lysindstillinger samt at fabrikanterne løbende foretager udvikling af produkterne. Vi bestræber os meget på, at altid have så aktuelle fotos på www.ingdams.com.

Ved ordrer under 100,00 kr. tillægges et ekspeditionsgebyr på kr. 35,00 kr.

INGDAM’S tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer.

Betaling
For øjeblikket er det ikke muligt at benytte Dankort eller andet betalings-/kreditkort.  Når din bestilling er klar til afsendelse, kontakter vi dig på telefon eller mail. Betaling sker ved bankoverførsel til vor konto iht oplysninger på faktura som mailes til dig, hvorefter vi sender varen til den adresse, du har opgivet som leveringsadresse.

Leveringstid
Ved sadelkøb fremgår leveringstiden af ordrebekræftelsen. Ved køb af andre varer fremsendes disse snarest. Findes det ønskede ikke på lager, kontakter vi dig og oplyser samtidigt om leveringstiden. INGDAM’S kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser hos leverandører, GLS eller andre fragtfirmaer.

Levering
INGDAM´S benytter GLS til at levere din bestilling, medmindre andet aftales.  Skulle varen være beskadiget ved modtagelsen, bør du straks kontakte GLS og samtidigt INGDAM´S.  INGDAM´S kan ikke drages til ansvar for beskadigelser eller forsinkelser, der skyldes GLS.

Forsendelsesomkostninger
Levering sker iht gældende prisliste hos GLS eller andet fragtfirma.

Retur/Fortrydelsesret
INGDAM´S sælger sadler der er individuelt fremstillet eller tilpasset til rytter og hest. Der er derfor ingen retur- eller fortrydelsesret herpå eller på andre specialproducerede produkter.  Skulle der mod forventning var sket en fejl, bedes du omgående kontakte os.

Der er naturligvis 14 dages fortrydelses- og returret beregnet fra modtagelsesdagen på standard-produkter, som ikke er specielt hjemtaget eller tilpasset, og såfremt produkterne fremstår intakte og er i original emballage.

Evt. returnering af varer kan ske ved at aflevere varen til os eller sende til:

INGDAM’S, Humlebækvej 58, 3480 Fredensborg

Observer venligst, at vi ikke  modtager pakker sendt pr. efterkrav eller afhenter pakker, sendt som Pakke uden Omdeling.

Når returen er godkendt,  refunderes købsprisen til din bankkonto indenfor 1 uge. Omkostninger til returnering skal du selv afholde, medmindre der er tale om en fejl sket hos os.

Reklamation
Skulle en vare være gået i stykker ved modtagelse, skal du straks reklamere hos GLS/ andet fragtfirma og samtidigt kontakte  INGDAM´S.

INGDAM’S yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Dette omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.  Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles snarest  til INGDAM’S.   I forbindelse med evt. reklamation skal returnering af varen aftales med INGDAM’S inden varen sendes retur. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale.

Vi tager forbehold for valutafejl, tekniske unøjagtigheder samt fejlagtig produkt- og prisinformation.