Xpand Girth® findes både med tykt medicinsk, ægte lammeskind (vaskbart) og i rent læder. Kan kompletteres med forskellige typer af foring mod hesten. Prisen er kr. 1.698,- uanset om du vælger rent læder eller lammeskind

Xpand Girth er hjælpen til mange heste, der slås med gjordproblemer af forskellig art. Til gjorden, der både virker trykaflastende og er fleksibel, fås nu også forskellige løse typer af pads/foer at komplettere med alt efter behov og ønske.
Xpand Girth-pad i Elastotex
kr. 598,-
Xpand Girth-pad i Neoprene
kr. 598,-
Xpand Girth-pad i medicinsk, vaskbart (ægte) lam kr. 798,-

Nu kan du komplettere med andre typer af foer på selve Xpand Girth®-midterstykket alt efter behov.

Fakta-info:
XpandGirth ® har en unik konstruktion og er flexibel både frem og bag, idet gjorden er 3-delt og er forsynet med forskellige snit i midterpladen. Dette er med til at sikre en optimering af hestens vejrtrækning, blodtilførelsen og bedre muskel-funktion. Derudover er Xpand Girth ® maksimal trykaflastende, idet spænder og elastikker er placeret i optimale vinkler og afstande, som fordeler trykket over en større flade. Mellem de solide ringe er gjorden forsynet med ekstra kraftig elastik, som er i dobbelt tykkelse. XpandGirth ® er foret med tykt medicinsk lammeskindsfoer (virker antibakterielt), der kan tages af for vask på 30 grader med uldvaskemiddel.

Hver gjord kan dække 3 størrelser og kan ved behov stilles om til anden hest.
Findes i dressurmodel i str 45 – 90 cm. Kan også leveres i springmodel.
INGDAM’S anbefaler, at du ved køb af Xpand Girth® i lammeskind vælger et gjordmål 5 cm længere end normalt, idet det tykke medicinske lammeskind fylder og dermed nødvendiggør en længere gjord.

XPAND GIRTH ® fås i brunt og sort læder. Prisen er kr 1.698,- i dressurmodel, enten med lammeskindsfoer eller med læderfoer. Springmodel: 1.998,- og med skjold: 2.398,- Vælg farve på gjord, foer og type af foer.

Vi rådgiver gerne omkring valg af gjord og du er altid velkommen til at kontakte os på: Tel.: +45 49 16 00 47 eller på sales@ingdams.com

Comments are closed.