Fremtidens gjord

Xpand Girth® nu med endnu flere muligheder
Xpand Girth® er løsningen til både islændere, dressur-, springheste og ponyer, der slås med gjordproblemer af forskellig art – eller som bare skal have det ekstra godt.

Xpand-gjorden virker maximalt trykaflastende samtidig med, at den er meget fleksibel tilpasningsmæssigt. Slidser både frem og bag på midterstykket samt en optimal placering af de meget kraftige elastikker, der går gennem solide spænder, er med til at sikre en suveræn pasform og funktionalitet.

Xpand Girth® findes i forskellige udformninger afhængigt af race og disciplin. Til dressur- og springheste er gjorden delt i 3 eller flere sektioner. Denne gjordtype kan justeres fra max-mål og ned til – 5 og – 10 cm. Dressurgjorden kan konverteres til springgjord også ved tillægskøb af lange sidestykker. Springgjorden kan fås som almindelig gjord og kan suppleres med beskyttende springskjold.

Til Islændere og ponyer findes den smallere Xpand -model “Slimline”, som designmæssigt tager udgangspunkt i de mindre hestetypers anatomi og derfor har en anden udformning (str. 35 – 50 cm). Slimline kan ikke justeres i længden.

Ved køb af XpandGirth® med tykt medicinsk lammeskindsfoer (virker antibakterielt) skal beregnes + 5 cm ift normal gjordlængde, da lammeskindsforet fylder en del. Lammeskindsforet er vaskbart på 30 gr med uld-vaskemiddel.

Midterstykket på alle gjordene kan udskiftes efter ønske til andre typer af pad efter ønske. Findes i lam, læder, neoprene eller elastoflex og nye endestykker kan ligeledes købes separat.

XPAND GIRTH ® fås i brunt og sort læder med natur, sort eller brunt lam eller med læderforing.

Xpand Girth koster mellem 1698,- og 2598,- enten med lammeskindsfoer eller med læderfor afhængigt af model. For mere info se venligst www.ingdams.com.