– så har du chancen nu for at vinde billetter til årets store hestebegivenhed.

På INGDAM'S Facebook-side har du chancen for at vinde billetter til en Clinic med Helen Langehagenberg og til Gallashowet fredag aften under Hingstekåringen – og du må selvfølgelig selv vælge, hvem du vil have følgeskab af. (Fotos Ridehesten/Katalog DV-Hingstekåring 2015)

INGDAM’S har gennem mange år været sponsor ifm HINGSTEKÅRINGEN i Herning, der er en utrolig heste-oplevelse. Nu har du mulighed for at vinde 2 billetter enten til en lærerig clinic med Helen Langehagenberg torsdag aften d. 5. marts eller til fredagens Gallashow.
Clinic’en bliver en unik mulighed for at få indblik i en international toprytters træningsmetoder og for at suge til sig af Helens erfaring og viden.
Gallashowet er et festfyrværkeri af international og sensationel underholdning på top-niveau, flotte hingste, nogle af vore dygtigste ryttere samt estetik, spænding og fart.

Sådan gør du: Gå ind på INGDAM’S Facebook-side og “like”. Under lotteri-opslaget skal du skrive hvem du gerne vil tage med til en spændende aften og om I vil til Clinic eller til Gallashow. Gør du dette senest mandag 2. marts, så deltager du i lodtrækningen. Vinderne kontaktes tirsdag 3. marts og navnene offentliggøres på www.ingdams-sadelservice.dk.
(Facebook er ikke part i konkurrencen.)

Comments are closed.