Victoria E. Vallentin er født i 1997 og er en af Danmarks bedste U25 ryttere. Victoria er vokset op i en ”rigtig” hestefamilie, da hendes far er berider Søren Vallentin. Hun har redet, siden hun var to år og var, indtil de tidlige teenageår, springrytter. Omkring 13 års alderen skiftede familien springponyerne ud til dressurponyer.

Victoria er, trods sin unge alder, en særdeles erfaren ung dame. Med både nationale- og internationale titler, som indebærer fem gange guldvinder til Danmarksmesterskaberne, to gange EM bronzemedaljer for hold, en individuel bronzemedalje til EM, og hele seks guldmedaljer ved Nordiskmesterskaberne, har Victoria allerede mange meritter med i bagagen.

Victoria har i 2017 konkurreret succesfuldt i U25-klasserne på Nathalie zu Zayn-Wittgensteins Fabienne (BH Future Cup x Rubinstein I) – og er ansat hos Helgstrand Dressage som rytter. Andreas Helgstand og familien Vallentin kender hinanden særdeles godt, da Andreas sod i beriderlære hos Victoria’s far Søren Vallentin, på Finstrupgård i Aalborg.
Victoria finder udfordringerne hos Helgstrand særdeles spændende og mener, at det i den grad vil give hende alle muligheder for at blive en endnu bedre rytter. Senest har hun vundet to internationale U25 klasser ved World Cup i Herning på en Helgstrand hest.

Victoria træner frem mod at deltage i næste års nationale og internationale stævner, hvor et europamesterskab er et stort mål. Da det er hendes sidste år som youngrider, håber hun at kunne deltage ved stævnerne som youngrider såvel som U25 rytter.

DM pony | Interview med Victoria E. Vallentin: