2. Udgave af det populære heste- og livsstils magasin er landet hos INGDAM’S – og vinterudgaven er spækket med interessante interviews, eventyrlige fortællinger og smukke, inspirerende billeder.

Kom tættere på den danske topmodel Louise P., der er vant til at leve i hektiske storbyer men som inderst inde elsker livet på landet i Danmark og som føler sig allermest hjemme på en hesteryg. Oplev det franske rockband Phoenix, der har et helt særligt forhold til de firbenede. Kom også en tur med i arkiverne, besøg Charlotte Casiraghi og se tilbage på hendes fashionable og fascinerende familie fra Monaco med legendariske Grace Kelly som bedstemor.

Læs interviewet med den talentfulde konkurrencerytter Kevin Staut, der er sponsoreret af modehuset Gucci og som mener, at hans status som en af verdens bedste er et udfald af motivation og held. Bliv også klogere på danske Fie Christensen Skarsø, der har sine egne dressurstalde i Luxembourg og betragtes som en af Europas bedste på dressurbanen.

Bliv betaget af de dragende fortællinger, når moderedaktøren fremviser skønne accessories og klæder til livet i stalden og på ridebanen og læs artiklen om hvordan de internationale modehuse låner fra hestestaldene, når de laver smukke klæder til catwalken.

Du finder The Horse Rider’s Journal hos;

INGDAMS
Vragerupsgård (Väg 103 Lomma/Lund)
S-245 61 Staffanstorp

– Og

INGDAMS
Humlebækvej 58 A (Humlebæk/Fredensborg)
DK-3480 Fredensborg

Til henholdsvis sek. 110,- og dkr. 79,-

Comments are closed.