Opdatering om nyheder og indsigt i “how-to” er altid vigtigt

Derfor tog halvdelen af Team INGDAM’S bestående af nye og gamle medarbejdere en påskeferie-dag ud af kalenderen og tog på et interessant studiebesøg hos PASSIER i Hannover, hvor hele processen ifm sadelproduktion og seneste produktudvikling blev gennemgået.

En laaaang proces – men helt sin egen

Designere, konstruktører, læder-ansvarlige, mastersaddlers, cuttere, syersker, “isenkram”-indkøbere og mange andre er involveret i sadelproduktionen, som er en meget lang og kompliceret proces, der kræver stor know-how i alle led.

Hver sadel er unik

Hver sadel får et identifikationsnummer og alle de mange forskellige dele, der skal skæres, stoppes, syes, samles etc til den færdige specifikke sadel har samme identifikations-nummer.

I sadlen og I hesten! – Tættere kontakt findes ikke

At sidde i en PASSIER-sadel indebærer at sidde i sadlen og i hesten. Ikke ovenpå sadlen og ovenpå hesten.
– Der er en verden til forskel!
PASSIER-bommene er bygget for at kunne følge med hestens udvikling eller ændres til anden hest. Takket være også et specielt kopf-jern tåler bommene at blive ændret i vidde utallige gange. Fra det smalleste til det bredeste – og tilbage igen – og igen og igen.

Verdens bedste ryttere rider i PASSIER

Verdens bedste ryttere rider i PASSIER
Gennem tiderne har PASSIER-sadler været de internationale toprytteres foretrukne sadelmærke i mange discipliner netop pga den direkte kommunikation mellem hest og rytter, som den unikke PASSIER-bom kan sikrer ekvipagen. Utallige ryttere har fejret OL- og VM-triumfer og mange andre sejrer i PASSIER-sadler rundt om i verden.

Kærlighed til et unikt arbejde og kvalitet i hverdagen

PASSIER blev grundlagt i 1867 og fejrer dermed 150 års jubilæum i år. PASSIER’s medarbejderstab tæller ca 100 personer, hvoraf mange har været ansat i både 20 og 30 år.
Medarbejderne er ekstremt kvalitetsbevidste og alt arbejde udføres med stor akkuratesse. Arbejdet starter allerede kl. 6.00 om morgen og der råder en sjælden ro og orden overalt.
INGDAM’S ønsker PASSIER tillykke med jubilæet og succes i de næste 150 år også.Vil du vide mere om PASSIER, sadler, kandarer, trenser og andet: www.passier.com
 

Bommen er sadlens hjerte. Direktør Dirk Kannemeier fortæller her dele af INGDAM’S-team om de specifikke muligheder med PASSIER’s forskellige bommene

PAASIER’s unikke og verdenspatenterede bomme i råhud og bambus sikrer rytteren den absolut mest tætte kontakt med hesten

Akkuratesse i alle led i processen for at skabe den perfekte sadel og i den høje kvalitet, som kendetegner PASSIER

Alle dele af en kommende sadel kontrolleres nøje af PASSIER’s mastersaddlers på fabrikken i Hannover.

Comments are closed.