INGDAM’S donerer til ”Støt Brysterne”’ for hver ny sadel solgt i oktober måned

Det er vort håb, at mange andre i rideverdenen også vil går aktivt ind i STØT BRYSTERNE-kampagnen, siger Aff Ingdam-Lindgren, INGDAM’S.– 1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft, som er den hyppigst forekommende kræftsygdom blandt kvinder. Kræft kan ramme kvinder i alle aldre og hvem som helst. En kæreste, en mor, en hustru, en datter, en søster, en veninde. Ca. 4.000 kvinder får hvert år stillet diagnosen brystkræft og 1.300 dør, siger Aff Ingdam-Lindgren, INGDAM’S.
Mange af INGDAM’S kunder er kvinder og i alle aldre; en naturlig afspejlning af ridesportens udøvere. Også i år går INGDAM’S aktivt ind i STØT BRYSTERNE-kampagnen og donerer til kampen mod brystcancer for hver ny solgt sadel i oktober måned.
Oktober måned er den internationale brystkræft-måned, hvor mange lande rundt om i hele verden sætter fokus på brystkræft og samler midler ind til kampen mod den frygtede sygdom.

Udover STØT BRYSTERNE har INGDAM’S gennem nogle år støttet bla BØRN, UNGE & KRÆFT, Kræftens Bekæmpelse og den almen kræftforskning.


Comments are closed.