En ny lækker PASSIER OPTIMUM model ser dagens lys i anledning af INGDAM'S 25 års jubilæum, der fejres senere i år. PASSIER OPTIMUM JUBILEE har xtra dybt sæde og store formpressede knæstøtter. Kort anlægsflade, smal sædetalje og bredt sadelkammer - og selvfølgelig er sadlen med lækkert kalveskind.

INGDAM’S løfter nu sløret for en helt speciel PASSIER OPTIMUM-sadel, der er designet i anledning af INGDAM’S 25 års jubilæum, som tager sin begyndelse senere på foråret. Nyheden præsenteres på Hest & Rytter-messen ifm Dansk Varmblods Hingstekåring 2015.

Kundskab leder til nye produkter
Gennem årenes løb har INGDAM’S designet mange produkter for nogle af verdens førende fabrikanter. Det gælder selvfølgelig ikke mindst sadler og trenser, men også underlag, stigbøjler, støvler, gjorde, jakker, dækkener og meget andet. I kraft af stor kundskab og erfaring i forhold til funktionalitet, behov og viden om hestens og rytterens anatomi og præstation, har INGDAM’S været sparringspartnere omkring design og konstruktion for mange fabrikanter og i forhold til vidt forskellige produkttyper.


PASSIER OPTIMUM JUBILEE
Gennem de sidste mange år har sadler været INGDAM’S fokusområde og nu lanceres en helt speciel sadel, nemlig OPTIMUM JUBILEE fra Passier.
OPTIMUM JUBILEE har xtra dybt sæde og store formpressede schenkelstøtter, hvilket er med til at give rytteren optimal støtte. OPTIMUM JUBILEE er i special design med comfort panels, der giver hesten stor skulder- og mankefrihed. Anlægsfladen er kort. Sadlen har lækkert og blødt kalveskind i sæde og sadelklap. Den har V- (trapez)-formet gjordophængning, som sikrer en stabil gjordning og samtidig god fleksibilitet i forhold til hestens behov. Sadlen har også indbygget stopgjord.

PASSIER OPTIMUM JUBILEE bærer INGDAM'S 25 års jubilæumslogo: Saddles for Generations

Saddles for Generations
OPTIMUM JUBILEE er bygget på den specielle OPTIMUM-bom i serien af PASSIER’s unikke og verdenspatenterede PS-bomme i råhud og bambus. OPTIMUM-bommen sikrer hesten og rytteren den mest optimale kontakt også takket være en meget smal sædetalje. Bomme arbejder anatomisk korrekt for begge under alle gangarter.

Sadlen kan ændres igen og igen i takt med hestens anatomiske forandringer eller til brug på anden hest.

OPTIMUM JUBILEE er præget med INGDAM’S 25 års jubilæumslogo “Saddles for Generations” og er tænkt som en speciel edition.

 

Værd at vide
PASSIER OPTIMUM JUBILEE-sadlen findes i str. 16 – 18″ i sort og havannabrun. Som alle andre sadler fra INGDAM’S skræddersyes sadlen efter hestens og rytterens behov.
Prisen er fra 25.900,- inkl. kørsel, besøg, opmålning og tilpasning.
Kig ind på INGDAM’S stand, D 3110 og få et første kig på PASSIER OPTIMUM JUBILEE.

 

V-gjordsystemet (trapez) sikrer stabilitet, men også mulighed for god fleksibilitet i forhold til hestens behov.

 

 

Comments are closed.