INGDAM’S er en sadelvirksomhed med næsten 35 års erfaring og med virke primært i Skandinavien. Vi har kunder i bl.a. Tyskland, England, Italien, Schweiz, USA, Frankrig og Singapore også.

INGDAM’S sælger nye og brugte kvalitetssadler, vi rådgiver og udfører kontrol, tilpasninger og reparationer af sadler. På årsbasis håndterer vi 1200 – 1500 sadler og har stor erfaring af kvalitetssadler i alle mærker.

INGDAM’S indehaver autorisation fra de forskellige sadelfabrikanter. Det indebærer, at vi kan udføre forandringsarbejder under garanti og at din sadel altid vil være dækket af fabrikantens garanti i forhold til det arbejde, vi udfører.

Stor platform
Korrekt sadel, hestens ve-og-vel, rytterens indvirken i forhold til sadlen, ekvipagens præstation – det er vores fokusområder.

INGDAM’S deltager aktivt i udvikling af nye sadelmodeller og vi samarbejder bl.a. med dyrlæger, kiropraktorer, fysioterapeuter, også på humansiden.

INGDAM’S fungerer som sagkyndige for Forbrugerstyrelsen.

Foruden salg, rådgivning og udvikling holder INGDAM’S foredrag og Clinics om hestens og rytterens præstation ift. sadlen, sadelrelaterede problemer etc. for bl.a. dyrlæger, fysioterapeuter, organisationer, foreninger m.fl.

INGDAM’S Danmark har domicil i INGDAM’S-huset, som er beliggende mellem Louisiana og Fredensborg midt i Kongernes Nordsjælland. I Sverige har INGDAM’S AB til huse mellem Lund- Malmø-Lomma på Vragerupsgård nær Staffanstorp i Sverige.