Digby "digger" stadig godbidder, konstaterer Olof ifm det halvårlige check af sadler i Berleburg.

Det halvårlige store check af sadler og bedømmelse af evt behov for ændret tilpasning i forhold til hestenes aktuelle anatomiske form og facon fandt fornylig sted i Nathalies stalde i Bad Berleburg.

Det er en fornøjelse at opleve roen i staldene og i ridehuset – og det er umuligt at ikke få en god latter, når Digby laver sine kunster på kommando. At hver og en af hestene er personligheder, er der ingen tvivl om.

Ingen tvivl - Digby kan sit kram på alle måder og får latteren frem hos Zenia, der i det daglige sammen med Nathalies øvrige personale sørger for, at Digby og de andre heste har det godt.

Størst af dem alle, er Digby, der pænt og ufortrødent, giver “pote” og tydeligt forventer sin(e) godbid(der) i belønning.
Men også Fabienne, Dolany m.fl. kan et og andet, der får én til at trække på smilebåndet.

Nathalie har en enorm rejseaktivitet med mange stævner og clinics rundt omkring i verden, så det gælder altid om at få timingen med heste på plads i stald/sadeltilpasning etc til at gå op i en højere enhed – for der er en god bid vej til Berleburg. – Faktisk er der nok ikke mange steder i Tyskland, der ligger så laaaaangt fra motorveje.

Øh, lad mig lige have lov til at undersøge dette nærmere

Til gengæld betyder dette også, at der råder fantastisk fred og ro samt at “sjælen rejser med” gennem smukke landskaber, højdedrag, dale og store, dybe skove.

– Et godt sted for herlige heste-personligheder.
 

 

Naturlig nysgerrighed på en tryg måde

 

 

Comments are closed.