Nu kan alle de ponyer og ryttere, der har drømt om en Passier Optimum Pony Dressage får ønsket opfyldt, siger Olof Ingdam-Lindgren, INGDAM'S.

Nu kan alle de ponyer og ryttere, der har drømt om en Passier Optimum Pony Dressage få ønsket opfyldt, siger Olof Ingdam-Lindgren, INGDAM’S.

Nu er sadlen her til alle de ponyer og ryttere, der længe har sukket efter en Passier Optimum-sadel

Passier Optimum Pony Dressage har ekstra kort anlægsfladen mod ponyens ryg og tilbyder ponyen god skulderfrihed.
Optimum Pony Dressage har smal talje i sædet, hvilket sikrer rytteren en meget tæt kontakt og dermed en direkte kommunikation med ponyen.
Sædet er ekstra dybt og schenkelstøtten er ligeledes stor, dog tilbyder Passier Optimum Pony Dressage alligevel god bevægelsesfrihed for rytteren uden at denne fixeres.
Selve sadelkammeret er bredt og panelerne er udformede, så de har en optimal bæreflade og aflastning mod ponyens ryg.
Optimum Pony Dressage har kalveskind i sæde og schenkelstøtte og er i kraftligt læder i øvrigt. Sadlen er bygget over Passiers verdenskendte og patenterede PS-bom i råhud/bambus, der sikrer hesten og rytteren den optimale kommunikation, og arbejder korrekt med hesten og rytteren.

Passier Optimum Pony Dressage har sit eget logo på sadelklappen. Logo sammenfatter Passiers historik og vision.

Passier Optimum Pony Dressage har sit eget logo på sadelklappen. Logo sammenfatter Passiers historik og vision.

Passier Optimum Pony Dressage har et unikt logo præget på sadelklappen. Logoet symboliserer Passiers historie, der går tilbage til 1867, samt Passiers målsætning om altid at sætte hestens/ponyens velfærd først i alle sammenhænge.

Passier Optimum Pony Dressage findes i str.: 15, 15,5, 16 og 16,5″ og i farverne sort og havannabrun. Pris: kr. 19.500,- , som også inkluderer INGDAM’S servicepakke med kørsel, rådgivning, opmålning, prøveridning og fremstilling af sadlen efter mål til ponyen uden ekstra omkostning.

Comments are closed.