Passier dressur sadel

Endnu tættere kontakt med hesten. Større schenkelstøtte. Bedre “grip”. Kortere sadelpuder. Specielt gjordsystem. Dette er blot nogle af de features, Optimum II fra Passier byder på, fortæller Olof Ingdam-Lindgren.

Optimum II bygger på Passiers verdenspatenterede bom i råhud og bambus, som kan ændres igen og igen efter hestens behov eller til anden hest – hvis det skulle være nødvendigt. Den smalle sædetalje i kombination med ekstra høje schenkelstøtter og de præformede knæpuder giver rytteren en suveræn kontakt til hesten, som yderligere forstærkes af det dobbelte kalveskind med “grip-effect” i sæde og sadelklapper. Optimum II har kortere sadelpuder end sædvanligt og stopningen tilbyder hesten stor stødabsorbering. Optimum II er født med et specielt gjordsystem i “V”-konstruktion, der sikrer en mere fleksibel gjordning og større stabilitet i kontakten mellem hest og sadel. Sadlen har endvidere indbygget stopgjord.

Passier Optimum II kan leveres i størrelse 16 til 18” og i ikke mindre end 16 bomvidder og koster 28.900,- . I lighed med øvrige kvalitetssadler fra INGDAM’S, skræddersyes sadlerne til hestens og rytterens behov, slutter Olof Ingdam-Lindgren, INGDAM’S.
Se mere i løbet af kort tid på www.ingdams.com.

Comments are closed.