Med lanceringen af den nye hjemmeside “www.ingdams-brugtesadler.dk” bliver det nu meget nemmere at finde den korrekte brugte sadel.
Nøgleord hos INGDAMS er kvalitet, tryghed og service.

Det er nu blevet lettere af få overblik over markedet af brugte sadler. INGDAM’S præsenterer på ingdams-brugtesadler.dk et varieret udbud af velholdte kvalitetssadler af anerkendte mærker. Den nye hjemmeside, der opdateres løbende, er enkel og overskuelig, og hver sadel præsenteres med fotos, beskrivelse og pris.

Tryghed
I en tid, hvor tyverier af sadler er blevet nærmest dagligdag, er køb af brugt sadel i allerhøjeste grad en tillidssag.
Olof Ingdam-Lindgren fortæller: ”Vi tager brugte sadler ind i forbindelse med, at vore kunder køber ny sadel hos os. Dermed kender vi sadlens ”historie”, hvilket minimerer risikoen for, at der er tale om en stjålen sadel.”

Spar penge
Når du vælger at købe en brugt sadel i INGDAM’s sadelhus, følger der en servicepakke med, idet udprøvning er gratis og eventuelle ændringer i bom eller stopning udføres til halv pris. “Her er altså penge at spare, hvis man selv vil køre med hesten. INGDAM’S afholder et par gange om måneden specielle Brugt + Perfekt-dage, hvor der er særligt stort udvalg af brugte sadler. Datoerne annonceres bla i Hest og Rytter samt på www.ingdams.com. Vi kører normalt ikke ud med brugte sadler, men skal vi i området eller til stalden i øvrigt, kan vi gerne tilbyde at tage brugte sadler med. Services sker efter gældende priser. Med lanceringen af www.ingdams-brugtesadler.dk opfylder vi mange kunders ønske.”

INGDAM’S har mere end 20 års erfaring i rådgivning og salg af den korrekte sadel til hest og rytter samt efterfølgende sadelservice. Det indebærer stor kompetence og erfaring samt et stort kendskab til utallige sadelmodellers opbygning og muligheder, hvilket kommer alle typer af heste og ryttere til gavn, hvad enten det gælder køb af ny eller brugt sadel.

INGDAM’S afholder et par gange om måneden Brugt + Perfekt-dage, hvor du ved køb af en brugt god sadel får gratis udprøvning og stor rabat på omstopning e.l., hvis det skulle være nødvendigt. Olof Ingdam-Lindgren, som her ses i gang med opmåling og kontrol af hesten, har mere end 20 års erfaring i rådgivning, tilpasning og salg af sadler og håndterer årligt mere end 1200 sadler.

Comments are closed.