passier underlag pad

Trapezius sadelunderlag
Et nyt revolutionerende underlag fra Passier har fået det svære navn Trapezius Relief Pad (TRP).
– Årsagen er den simple, at underlaget har special-udformede ovale huller, som tillader hestens bageste del af Trapezius-muskel at fungere frit uden det tryk, som almindelige underlag ibland kan forårsage, forklarer Olof Ingdam-Lindgren, INGDAM’S. De som har været med længe, husker de gamle filt-underlag, man før brugte, og som fungerede godt for mange heste. Nu er filt-underlaget tilbage men i en ny og revolutionerende udformning.
TRP-Underlaget er udviklet i samarbejde med dressurtræneren Eberhard Weiss og testet af Graf-Lehndorff-Institute for Equine Sciences på Veterinary Faculty of the University of Vienna. Testene bekræfter, at heste, der benytter underlaget, arbejder mere optimalt i alle gangarter, idet skulder og ryg-muskulatur kan arbejde friere. Også heste, der har oversensitive reaktioner i forbindelse med sadel, har gavn af TRP-underlaget. TRP-underlaget findes med hvidt overtræk på nuværende tidspunkt.

TRP-underlaget leveres som One Size. Prisen er 949,- .

TRP-underlaget har special-udformede ovale huller, som tillader hestens bageste del af Trapezius-musklen at fungere optimalt.

Comments are closed.