Finale i Dressurens Venner – cup 2018 

Der var kamp til stregen i årets finale i Dressurens Venner – cup. De seneste 3 års forsvarende mestre fra Kjellerup red i den grad for fædrelandet og i den første runde var det sølle 0,1% der bragte Kjellerup i spidsen.

Det var lige præcis ikke nok til holde føringen og vinde finalen for 4. gang i træk. I søndagens finale trak måtte de se sig slået af holdet fra Ertebjergaard – og dermed er der nye “dronninger” dressurtronen i Dressurens Venner – cup! .

Vinderholdet, som opnåede 213,265 %, bestod af  Nadia Aaboe Sloth med Gørklintgårds Jazzy, Jannie Surrow Hedegaard med Stald-Majbøl’s Sungard, Tina Damgaard med Day-Lights Joker og Bianca Lunn Hvolbøll med Netstutteriets Smirnoff .

På andenpladsen med 208,711 %, blev det Kjellerup Sportsrideklub, bestående af Kamilla Østergaard Kortbæk med Friendship, Jeanette Manthy Jørgensen med, Marie Dige Søgaard med Svalegårds Alanya og Karen Marie Bruun med Møgelvangs Dragon.

På tredjepladsen med 202,312 % blev det Midtsjællands Rideklub, bestående af Natascha W. Frandsen med Slæggerups Petacchi, Mette Boeck Andersen med Atterupgaards Tallulah, Mille-Marie Vinther med Drisdal’s Flying Thyson og Silke Andersen med Fredensdals Divine.

INGDAM’S ønsker stort tillykke med de flotte resultater, og vi glæder os til at afholde et foredrag hos Ertebjerggaard om “Hestens og Rytterens Præstation i forhold til Sadlen”.

 

Comments are closed.