JubiUnderlagbegge

Lækker GIVE AWAY i form af et flot underlag i superkvalitet når du køber ny sadel over kr. 15.000,- i september og nogle måneder frem. Vælg farve, disciplin og størrelse.

INGDAM’S starter nu fejringen af 25 års sadel-jubilæet og i de kommende måneder vil en række jubilæums-aktiviteter rulle af stablen under mottoet “Saddles for Generations”

INGDAM’S håndterer hvert år 1200 – 1500 sadler. Nye, brugte, tilpasninger, større og mindre ombygninger – og designer desuden sadler og andre produkter for nogle af verdens førende fabrikanter.

INGDAM’S har udkørende sadelservice i hele Danmark.

 

– Vi har netop valgt “Saddles for Generations” da vor målsætning omkring sadler er at give kunden en så fremtidsikret og holdbar løsning både for hest og rytter som muligt, siger Aff Ingdam-Lindgren, INGDAM’S. Det er derfor glædeligt at opleve, når rigtigt mange af vores kunder genem årene vil have hjælp med sadel til både anden og tredie generation af såvel 2- som 4-benede.

Først ud er en lækker “Give Away” i form af et flot sadelunderlag i superkvalitet til alle kunder, der i september og nogle måneder frem køber ny sadel over kr. 15.000,-. Underlaget, der er i korrekt anatomisk pasform er quiltet og har et absorberende mellemfor. Underlaget har det til lejligheden specialdesignede flotte logo “Saddles for Generations”.

 

Comments are closed.