Den store finale i Dressurens Venner-Cup 2014 finder sted i Middelfart i denne week-end. Der rides i LA 2 og LA5. Finalen afvikles over lørdag og søndag og præmieoverrækkelse forventes at ske søndag ca kl. 11.00.

Der er ingen tvivl om, at Dressurens Venner-Cup, der har INGDAM’S som medsponsor, er uhørt populær bland klub-ryttere landet over. Der har været stor tilslutning til cup’en, som giver rytterne på ikke-topniveau mulighed for at komme ud og prøve kræfter på anden vis. Klubber fra hele landet har sendt deres ryttere og heste afsted og håber, at det bliver netop deres klubhold, som kan vinde de kr 10.000,-, der er som 1. præmie, foruden dækkener, plaketter, rosetter, æresbånd samt en clinic og foredrag om “Hestens og Rytterens præstation i forhold til Sadlen” i klubben. Til det vindende holds ryttere er der desuden gratis sadelcheck og omstopning af egne sadler.
Der er ligeledes flotte pengepræmier til holdet på 2. pladsen, som vinder kr. 6.000,-og 3. pladsen vinder kr. 4.000,- . Alle ekvipager i finalen kan ride hjem med flotte Dressurens Venner-Cup 2014-rosetter.

INGDAM’S ønsker ryttere, heste, arrangører, tilskuer og sponsorer :
GOD FINALE.

Vel mødt i Middelfart i week-end’en!

Comments are closed.