I disse dage tester Nathalie de sidste detaljer på PASSIER’s kommende dressursadel: OPTIMUM MONO

Navnet på den nye sadelmodel bliver OPTIMUM MONO og sadlen får verdenspremiere på INGDAM’S stand, K 8236 under Hingstekåringen

OPTIMUM MONO er, som navnet indikerer, bygget med singleflap. Sadlen bygger videre på filosofien omkring PN-og OPTIMUM-sadelmodellerne. OPTIMUM MONO er derfor konstrueret over PASSIER’s verdenspatenterede bom i råhud og bambus, der sikrer hest og rytter den ultimative kontakt, foruden at bommen i alle gangarter arbejder korrekt med hest og rytter. PASSIER OPTIMUM MONO-bommen adskiller sig dog noget i sin konstruktion.
Sædet er naturligvis dybt, men uden risiko for at rytteren får en uhensigtsmæssig stor belastning i lænd og mellemryg eller sidder fixeret. Sadlens talje er smal og midterstykket er specialdesignet for at kunne give rytteren den fornødne mulighed for at kunne bruge sine hjælpere optimalt afhængigt af gangart og behov.
PASSIER OPTIMUM MONO har kort anlægsflade og sadelpanelerne er maximalt stødabsorberende. Sadlens schenkelstøtter, der kommer at kunne fås i to versioner, er integrerede i sadelklapperne. Sædet er i blødt dobbelt kalveskind og sadlen i øvrigt i PASSIER’s kendte topkvalitet i kalveskind.
Sadlen fås i sort og havanabrunt i størrelserne 16, 16,5, 17, 17,5 og 18”. Prisen kommer til at ligge på kr. 30.000,- incl måltagning og skræddersyet til hest og rytter.

Se sadlen allerede nu på INGDAM’S stand K 8236 under Hingstekåringen og se mere på www.ingdams.com i løbet af de kommende uger.

 

Comments are closed.