Xpand –  nu med international patent!

Mange tests har vist, at den optimale konstruktion af en sadelgjord er en fordeling af trykket over så bred en flade som muligt og at konstruktionen desuden skal kunne sikre at vejrtrækning og bevægelse kan ske uhindret.  Dette indebærer, at gjorden også skal kunne ekspandere for at hestens brystkasse ikke generes og for at sikre den optimale blodtilførsel og muskelfunktion.  Buede gjorde a la banan og konstruktioner med smalle remme kan ikke fordele trykket og har en hæmmende effekt.

The one and only

Xpand-gjorden,  også benævnt “Take a deep breath”,  har opnået internationalt patent takket være sin unikke konstruktion.  Flere års udviklingsarbejde i hvilket dyrlæger og topryttere har deltaget og senere den lange bureaukratiske vej er nu til ende. Gjorden er kendt som markedets mest hestevenlige og sikrer i kraft af dens korrekte anatomiske udforming en ekstrem god trykaflastning af såvel muskulatur som brystkasse foruden optimal bevægelsesmulighed for hesten. Gjorden tilpasser sig desuden hestens anatomiske facon.

En gjord for fremtiden

En Xpand-gjord kan følge med hestens udvikling og behov.  Foret kan skiftes til forskellige andre materialer, længderne kan varieres og alle dele kan nu købes løse efter behov.

Xpand-gjordene findes til alle discipliner. Pris fra 1.798,-

Du kan se alle modeller og variationer her

Har du et særligt behov eller ønske til fx. mål, farve etc. så kontakt os gerne, så ser vi om vi kan opfylde det.

Comments are closed.