passier sadler compact

INGDAM’S er i disse dage ved at teste den seneste produktudvikling i form af en række nye sadler fra ledende sadelfabrikanter. Sadlerne ser dagens lys senere i efteråret.
– Allerede for 5 – 6 år tilbage så vi en tendens til, at den moderne avl satte sine spor også i hestens ryglængde som følge af en mere skrå skulder. Dette er med til at give hesten en større bevægelsesmulighed i særdeleshed i trav, men på bekostning af et kortere sadelleje, siger Olof Ingdam-Lindgren, som har fokus på præstation og anatomisk korrekthed for både hest og rytter i forhold til sadel.
Til de heste/ponyer, som har et kort sadelleje eller af anden årsag har brug for en korrekt sadel i forhold til rytterens behov, har vi derfor altid lavet special-løsninger af forskellig art.

Vellykket produkt-udvikling af en ny type af sadelbom har muliggjort en type af sadel med en kort underdel som standard, men med hensyntagen til rytterens behov for korrekt sædestørrelse. Der er dog stadig meget ifm en sadel, der skal matche både hest/pony og rytter og derfor kræver special-løsninger og individuel tilpasning.

Der er mange nyheder på vej i løbet af efteråret fra Passier, Prestige, Butet, Kieffer,

Vi er nu ved at have færdigtestet nogle nye sadelmodeller, som ser dagens lys om kort tid

m.fl. – se venligst www.ingdams.com i sept/okt.

Comments are closed.