Leder du efter noget anderledes at lægge under juletræet eller er det dit eget julegaveønske, det gælder?  Så finder du lækre håndsyede bælter, nøgleringe  og de flotte originale argentinske polobælter i bedste kvalitet og i mange farvekombinationer hos INGDAM’S.
– Vi har længe savnet nogle bælter i  ypperligste kvalitet og i flot design, siger Aff Ingdam-Lindgren, INGDAM’S.  Derfor er vi glade for at kunne præsentere de flotte bælter fra Bromfield-kollektionen, som er håndsyet i ypperligste kvalitet.  Spænderne er massiv messing og bælterne får en vidunderlig patina med tiden.    I samme kollektion findes også lækre nøgleringe fra kr. 198,-  Også originale polobælter i flotte farvekombinationer har fundet vej i sortimentet.
Der findes desværre en del kopi-produkter i dårlig kvalitet på markedet.    Vore polobælter er i en kraftig læderkvalitet med et solidt spænde, der holder til det daglige brug. Prisen er 649,-.   Også polo–boots i flot design  findes fra str. 36 tli str. 46 i to lægbredder og i farverne havanabrun og i sort.  Der er påsat gummisål, så det danske vejr kan bare “komme an”. Prisen er 2795,-.

Comments are closed.