Mange af INGDAM’S kunder er kvinder og i alle aldre; en naturlig afspejlning af ridesportens primære udøvere, siger Aff Ingdam-Lindgren, INGDAM'S

INGDAM’S har gennem flere år støttet bla BØRN, UNGE & KRÆFT, Kræftens Bekæmpelse og den almen kræftforskning, fortæller Aff Ingdam-Lindgren. – Det forsætter vi med og bidrager også gerne til STØT BRYSTERNE. Derfor donerer INGDAM’S et beløb for hver ny sadel, der sælges i oktober måned.

Oktober måned er den internationale brystkræft-måned, hvor mange lande rundt om i hele verden sætter fokus på brystkræft og samler midler ind til kampen mod den frygtede sygdom.
– 1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft, som er den hyppigst forekommende kræftsygdom blandt kvinder. Kræft kan ramme kvinder i alle aldre og hvem som helst. En kæreste, en mor, en hustru, en datter, en søster, en veninde. Ca. 4.000 kvinder får hvert år stillet diagnosen brystkræft og 1.300 dør, siger Aff Ingdam-Lindgren, INGDAM’S.
Vi vil gerne sammen med mange andre være med til at give et bidrag til den videre forskning. Det er stadig vort håb, at mange andre i rideverdenen også vil går aktivt ind i STØT BRYSTERNE-kampagnen, slutter Aff Ingdam-Lindgren, INGDAM’S.Comments are closed.