Oktober måned er den internationale brystkræft-måned, hvor mange lande rundt om i hele verden sætter fokus på brystkræft og samler midler ind til kampen mod den frygtede sygdom.

– 1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft, som er den hyppigst forekommende kræftsygdom blandt kvinder. Kræft kan ramme kvinder i alle aldre og hvem som helst. En kæreste, en mor, en hustru, en datter, en søster, en veninde. Ca. 4.000 kvinder får hvert år stillet diagnosen brystkræft og 1.300 dør, siger Aff Ingdam-Lindgren, INGDAM’S.

500 kr fra hver ny sadel

Mange af INGDAM’S kunder er kvinder og i alle aldre; en naturlig afspejlning af ridesportens udøvere. INGDAM’S har gennem nogle år støttet bla BØRN, UNGE & KRÆFT, Kræftens Bekæmpelse og den almen kræftforskning.

– Det forsætter vi med, men vi vil også gerne bidrage til STØT BRYSTERNE. Derfor donerer INGDAM’S et beløb på 500,- kr. for hver ny sadel, der sælges i oktober måned.

Det er vort håb, at mange andre i rideverdenen også vil går aktivt ind i STØT BRYSTERNE-kampagnen, siger Aff Ingdam-Lindgren, INGDAM’S.

Comments are closed.