Kom til Holte Rideklub i week-end'en, hvor finalen i "Dressurens Venner-Cup 2013 i samarbejde med INGDAM'S" rides. - OG der er rigtigt meget at ride om i pengepræmier og andre flotte præmier.

Nu er der finale i Dressurens Venner-Cup 2013. Der rides i LA 2 og LA5 på Holte Rideklub denne week-end. Finalen afsluttes søndag eftermiddag.

Der er ingen tvivl om, at Dressurens Venner-Cup, der har INGDAM’S som medsponsor, er uhørt populær bland klub-ryttere landet over. Der har været stor tilslutning til denne nye cup, som giver rytterne på ikke-topniveau mulighed for at komme ud og prøve kræfter på anden vis. Klubber fra hele landet har sendt deres ryttere og heste afsted og håber, at det bliver netop deres klubhold, der kan vinde de kr 10.000,-, der er som 1. præmie, foruden dækkener, plaketter, rosetter, en clinic og foredrag om “Hestens og Rytterens præstation i forhold til Sadlen” i klubben og gratis sadelcheck af det vindende holds egne sadler. Derudover giver Jabra nogle flotte høretelefoner i ærespræmier også.

INGDAM’S ønsker ryttere, heste, arrangører, tilskuer og sponsorer en GOD FINALE.

Comments are closed.