Der er utroligt flotte præmier i form af store pengebeløb, gavekort, dækkener, rosetter, "miss-bånd" og plaquetter til det vindende hold i Dressurens Venner-Cup 2015-finalen.

Der er utroligt flotte præmier i form af store pengebeløb, overnatning, gavekort, dækkener, rosetter, “miss-bånd”, plaquetter til det vindende hold i Dressurens Venner-Cup 2015-finalen . Til holdets klub er der også en clinic og foredrag om “Hestens og Rytterens Præstation” ift Sadlen.

Der vil blive kæmpet på Middelfart Ridecenter denne week-end, hvor den store finale i Dressurens Venner-Cup 2015 finder sted lørdag og søndag.
Kom og oplev spændingen og stemningen på Middelfart Ridecenter, der har sat alle sejl til ifm afholdelsen af hele to klubholdsmesterskaber – DM i dressur for klubhold – og finalen i Dressurens Venner-Cup 2015 – i week-end’en 19. – 20. september, hvor der også vil være både rytterfest, auktion til fordel for Støt Brysterne etc.
De deltagende klubber er: Rideklubben Falken (FAK), Hovgaard Rideklub (HRS), Kjellerup og Omegn Rideklub (KOOR), Skive Rideklub (SKRK), Ertebjerggaards Sportsrideklub (ESRK) og Kirstineholm Rideklub (KIRK), som hver især har vundet kvalifikationsklasserne i de forskellige distrikter. Der rides i LA 2 og LA5.

Dressurens Venner-Cup 2015 Falken-Hold

“Vi glæder os vildt meget. Det er en stor oplevelse for os og ikke mindst for vores heste (som alle er hjemmeavlet hos rytterne på holdet) – de 3 af dem har end ikke prøvet at overnatte andre steder end hvor de er født. Vi syntes cuppen er bygget over et super godt koncept som kan øge fællesskab og sammenhold. Samtidig har det ansporet os til at give træningen en ekstra skalle – Så nu er vi totalt klar til kamp Tusinde tak. Mange hilsner Pernille, Kit, Sandie og Birgitte – Rideklubben Falken”

Der er ingen tvivl om, at Dressurens Venner-Cup, der har INGDAM’S som medsponsor, er uhørt populær bland klub-ryttere landet over. Der har været stor tilslutning til cup’en, som giver mange dressurryttere i klubberne mulighed for at komme ud og prøve kræfterne på anden vis. Klubber fra hele landet har sendt deres ryttere og heste afsted og håber, at det bliver netop deres klubhold, der kan vinde de kr 10.000,-, som er som 1. præmie, foruden dækkener, plaketter, rosetter, æresbånd samt en clinic og foredrag om “Hestens og Rytterens præstation i forhold til Sadlen” i klubben. Til det vindende holds ryttere er der desuden sadelcheck og omstopning af egne sadler til en samlet værdi af 8.000,-
Der er ligeledes flotte pengepræmier til holdet på 2. pladsen, som vinder kr. 6.000,-og 3. pladsen vinder kr. 4.000,- foruden plaquetter til disse også. Alle ekvipager i finalen kan ride hjem med flotte Dressurens Venner-Cup 2015-rosetter.

INGDAM’S ønsker ryttere, heste, arrangører, tilskuer og sponsorer en GOD FINALE. Kom glad!

Læs mere om Dressurens Venner-Cup her:
http://www.rideforbund.dk/da/Information/Nyheder/2015/09%20-%20September/MiddelfartRidecenterklartilDressurensvennerCupfinale.aspx

 

Comments are closed.