Dressurens Venner – cup – skal du ride med?

Igen i år støtter INGDAM’S bredden i samarbejde med Dressurens Venner!
Dressurens Venner – Cup er en turnering for klubhold på LA-niveau. Der rides 6 kvalifikationer samt en finale.

Første kvalifikation løb af stablen hos Hjørring Rideklub den første weekend i Juni, hvor holdet fra KOOR vandt. KOOR er forsvarende mestre, idet de har vundet cuppen de seneste 3 år! – Skal de vinde for 4. år i træk?

Denne weekend d. 16-17. juni 2018 var der kvalifikation hos både Ringsted Rideklub og Blåvandshuk Rideklub. Hos Ringsted var det holdet fra Ertebjerggaard Sports Rideklub der løb med sejren. ESRK deltog også i finalen i 2017, hvor de opnåede en 3. plads. Hos Blåvandshuk Rideklub løb Riisgaard Sportsrideklub med sejren og er dermed kvalificeret til finalen i september hos Vallensbæk Rideklub!

Vi ønsker stort tillykke til alle med de flotte resultater!

Til rytterne på det vindende hold er der flotte underlag med logo. Til alle placerede er der håndlavede rosetter i flot design. Vinderholdet i kvalifikationen modtager fra Dressurens Venner kr. 4000,-, 2. Pladsen kr. 2000,- og til 3. Pladsen er der kr. 1000,- .
I finalen er der flotte doteringer på 10.000,- til vinderholdet samt hhv. 6000,- og 4000,- til 2. og 3. pladsen fra Dressurens Venner. Desuden dækkes omkostninger til hotel og opstaldning fra Dressurens Venner.
INGDAM’S sponserer rosetter og plaketter til finalens tre placerede hold samt dækkener og æresbånd til det vindende hold. Herudover er der til rytterene på det vindende hold gavekort på kr. 2000,- til brug for sadelkontrol og – tilpasning af egen sadel til hver rytter samt et foredrag til klubben om “Hestens og Rytterens Præstation i forhold til Sadlen”.

Datoerne er som følger:
Jylland 1. – 3. juni D14 Hjørring Rideklub.
Jylland 15. -17. juni D9 Blåvandshuk Rideklub
Sjælland 16. – 17. juni D4 Ringsted Sportsrideklub
Sjælland 30. juni – 1. juli D2 Frederiksværk Rideklub
Fyn 20. – 22. juli D 3 Allerupgaard Rideklub
Jylland 1. – 2. september D11 Viborg Rideklub

FINALE 7. – 9. september D1 Vallensbæk Sportsrideklub

Comments are closed.