DrVeCu_2015_Ro-Un

Blåt er flot. De vindende ryttere i kvalifikationsstævner modtager foruden flotte pengepræmier også flotte rosetter og lækre tykke dressur-underlag i nyt design til minde om en spændende deltagelse i Dressurens Venner-Cup 2015.

Tilslutningen til 2015 års Dressurens Venner-Cup, der er en konkurrence for klubhold i dressur, har været stor. Der er afviklet 3 omgange af Cup’en, nemlig i Hjørring RK, Davinde RK på Fyn og i Hvalsø RK på Sjælland.

I denne week-end går det atter løs i Jylland, nemlig i Blåvandshuk Rideklub.

Tilslutningen har været meget stor. Hjørring Rideklub afholdt det første kvalifikationsstævne i Jylland og det med god succes. Hele 10 hold var tilmeldt.
I Davinde Rideklub på Fyn var der ikke mindre end 14 hold tilmeldt og kort før afholdelsen, fortalte Jane Elkjær, formand for Davinde Rideklub.
– Det er rigtig sjovt at holde cuppen. Sidste år afholdt vi kvalifikationsstævne for første gang. Jeg kan godt lide, at det er en lidt ekstraordinær klasse. Det er en holdklasse, som festliggøres med præmieoverrækkelse. Der kommer faktisk også hold fra Jylland herover og starter, så det er rigtig populært.

– Det er som et lille landsstævne
synes formanden for Hvalsø Rideklub, Dorthe Jabina forud for afholdelsen. Cuppen holdt vi for første gang sidste år, hvor vi selv havde et hold med. Det har vi desværre ikke i år. Det, der er særligt ved cuppen, er, at den afvikles i hele landet og man skal ride en finale. Det er en god cup, hvor det er næsten ligesom at være til et landsstævne, og det er altid spændende at ride en finale. De fleste kender cuppen, og der er prestige for klubberne ved at være med. Den favner også bredt. Vi havde en eksempelvis en rytter på 14 år med på vores hold sidste år. Det, at man skal rejse med hesten til finalen, får det også til at virke som et lille landsstævne.

Tre kvalifikaitonsstævner endnu
Der er foruden denne week-ends kvalifikationsstævne i Blåvandshuk Rideklub yderligere to kvalifikationer tilbage. Disse afholdes:
1.8 – 2.8. i Tørring Rideklub
14.8. – 16.8. i Sportsrideklubben

Denne week-end afholdes Dressurens Venner-Cup 2015 i Blåvandshuk Rideklub
Også her modtager det vindende hold foruden en plads i finalen senere på året også attraktive pengepræmier. Desuden modtager holdets ryttere flotte underlag og rosetter med Dressurens Venner-Cup 2015-logo fra INGDAM’S.

Go’ tur!

Læs mere om Dressurens Venner-Cup her:
http://www.rideforbund.dk/Ridesport/Mesterskaber%20Championater%20og%20Turneringer/Turneringer/Dressurens%20Venner%20-%20Cup.aspx

 

Comments are closed.