Digby nyder sit otium og sin daglige hygge-ridestund med Nathalie.

To gange årligt, ibland oftere, får Nathalie checket sine sadlers tilpasning til de respektive heste i stalden på Schloss Berleburg for at sikre, at sadlerne til stadighed harmonerer med hestenes aktuelle anatomiske form og facon.

En vis herre får uvilkårligt altid ekstra opmærksomhed, uanset om han har været i toptræning eller som nu er overgået til pensionist-tilværelse.
Der er ingen tvivl om, at DIGBY nyder sit otium. Nyklippet og med de sødeste lådne teddybear-øren samt “let-på-tå” er han lige nu. (Nathalies heste er altid uden sko om vinteren). Nathalie rider DIGBY dagligt, ikke så meget i Parken mere pga sin graviditet, men gerne i ridehuset.
– Selvom DIGBY er en uhørt rutineret herre og har betrådt alverdens baner, kan han ibland reagere som en 3-årig, fortæller Nathalie smilende.
Nathalie har termin medio februar måned og regner med at være i sadlen igen meget hurtigt efter, ligesom efter Konstantins fødsel.

INGDAM’S ønsker Nathalie og DIGBY dejlige hyggestunder de kommende vintermåneder.

Nathalie går gerne selv med hestene til foldene. Det er ikke usædvanligt med morgentåge i Bad Berleburg, da det er højtbeliggende.

 

Man kan ikke få for megen kærlighed og klap, så også Aff Ingdam-Lindgren får en hyggesnak med Digby

Comments are closed.