ClinCher Compact med ultrakort anlægsflade - helt ned til 38 cm.

At finde en god kort sadel kan være svært. Det ved mange, der hidtil har ledt forgæves.
Løsningen hedder ClinCher Compact.

Kort og godt
INGDAM’S har to kompakte modeller i ClinCher, en til dressur og en til spring. Sadlerne er special-udviklet til heste og ponyer med korte rygge, idet sadlerne har ultrakort anlægsflade. Helt ned til 38 cm!

ClinCher Compact-sadler giver rytteren god støtte takket være sadlernes korrekte anatomiske opbygning. Sadlerne har bredt kammer og mange tilpasningsmuligheder. ClinCher Compact-sadlerne er uldstoppede og kan derfor ændres i stopningen efter behov, hvilket er en stor fordel ved hestens forandringer eller ved skift til anden hest. Sadlerne er bygget på en engelsk bom og kan ændres i vis udstrækning. Begge modeller har blødt lækkert kalveskind i sæde samt i knæpuder/ schenkelstøtte.

ClinCher Compact Dressage har stor schenkelstøtte og dybt sæde.

ClinCher Compact blev introduceret i 2012 og er en elsket sadel af mange heste, ponyer og ryttere på alle ridemæssige niveauer. I lighed med de øvrige ClinCher-sadler bygger vi Compact-sadlerne efter hestens og rytterens behov.
ClinCher er udviklet af INGDAM’S i 1993 og bygges af en af Englands mest anerkendte sadelfabrikanter.

ClinCher Compact Dressage
ClinCher Compact Dressage har et dybt og blødt sæde samt store schenkelstøtte, der sikrer rytteren en særdeles god støtte. Gjordsystemet giver både en god fleksibilitet samt stabilitet. ClinCher Compact Dressage har indbygget stopgjord.

 

ClinCher Compact har brede sadelpuder og bredt kammer. Anlægsfladen er meget kort

ClinCher Compact Jump har semiflat sæde samt schenkelstøtter, der kan flyttes efter behov. Dette kan være særdeles hensigtsmæssigt ved ridning på anden pony (med samme bomvidde og ryglængde) eller i takt med at rytteren vokser. Også hvis anden rytter med længere eller kortere ben skal ride i sadlen, kan schenkelstøtten flyttes efter behov. ( ClinCher Compact Jump – se venligst senere introduktion.)

Pris og størrelser:
ClinCher Compact findes i str 15, 15,5, 16, 16,5 og 17″ i sort eller havannabrun kalveskind.
ClinCher Compact Dressage:
fra kr. 13.900,- – kr. 16.900,-
ClinCher Compact Jump:
fra kr. 12.900,- til 15.900,-

Det unikke gjordsystem giver både stabilitet og fleksibilitet. Den underste sadelflaps design er med til at sikre en god kontakt med hesten/ponyen.ClinCher Compact Dressage har indbygget stopgjord tillige.


 

Comments are closed.