IMG_7469

Ny i stalden hos Nathalie er 6-årige Flaconi. En grosse herre på 182 cm – så det er heldigt, at Olof er 197 cm selv og kan få det fulde overblik på ryg, sadel m.m.

Digby hilser. Han har det godt – omend han er lidt muggen lige nu. INGDAM’S har netop afholdt en af de frekvente sadelkontroller hos Nathalie i Berleburg og kunne konstatere, at Digby trives med sin nye tilværelse som pensionær og nyder sine ture med Nathalie i bla. parken. Lidt utilfreds med tilværelsen er han dog, idet han har måtte afgive sin store boks til en “grosse herre”, Flaconi på 182 cm, som er ny i stalden hos Nathalie.

 

Alt åndede fred og idyl – men det var meget, meget varmt. Hele 31 grader måltes denne dag. Varmen har ibland under sommeren nået ekstreme temperaturer, hvorfor Caroline, som assisterer Nathalie med ridningen og Elisabeth, der er groom, samt øvrigt personale engang imellem har måtte begynde ved 5-tiden om morgenen for at kunne være færdige, inden varmen blev for meget af det gode.

Nathalies nye lækre hestetransport, der allerede har været en hel del ude og rulle på Europas landeveje, har nu under ferietiden fået sat alle sponsor-logoer på.

Nathalie kommer til Danmark i efteråret i forskellige sammenhænge. Mere herom senere.

Caroline_Elisabeth_Berleburg

31 grader i skyggen. Caroline (tv), Elisabeth (th) og Carolines hest, Milano, er krøbet i skygge fra Nathalies nye flotte lastbil, der skinnede flot i den stegende sol

IMG_7472

Dejlige Digby. En lille hyggesnak mellem gamle kendinge.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.