Gennem mange år har hestens bevægelsesmønster og præstation i forhold til sadlen været fokusområde hos INGDAM’S. Derfor deltager Olof Ingdam-Lindgren i et innovativt samarbejde med en række ledende internationale sadelfabrikanter, hvor hans store erfaring baseret på mere end tusindvis af heste, sadler og ryttere om året danner basis for nytænkning i sadelbomme, konstruktioner m.m.

På den netop afholdte fagmesse Spoga præsenteredes en række spændende sadelnyheder fra bla Passier og Prestige; sadler som ser dagens lys i løbet af kort tid.
Prestige lancerer den nye D1 Zero, med smallere sædemidje og speciel udskæring monteret med thermo-sensitivt gummi i bageste del af øverste sadelklap for større comfort.
Passier har en ny sadelmodel, kaldet ABS, der med sit gjordsystem og udformning kan afhjælpe fremadskridning af sadel for visse typer af heste. – Dog vil tilpasning af sadel til en hests aktuelle anatomiske form stadig altid være nødvendig.
På Hest og Rytter-messen under Hingstekåringen præsenteres begge sadelnyhederne hos INGDAM’S på stand D 3110.

Olof Ingdam-Lindgren har en stor viden om “hvad der rør sig under huden” på såvel sadel, hest og rytter som følge af det store antal heste og ryttere, INGDAM’S årligt laver sadler til og har gjort i mere end 20 år. Denne viden danner basis for samarbejde med både en række ledende sadelfabrikanter og internationale kolleger med samme fokusområder og erfaringer, som her den tyske kollega Carsten Engelke. På fotoet drøftes nogle detaljer på den nye model D1 Zero fra Prestige.

Comments are closed.