Blue hors dressurfestival

8-11 november 2018 – Blue Hors Dressurfestival

På kort tid har Blue Hors Dressurfestival etableret sig i dansk dressursport som et attraktivt landsstævne med internationalt snit.

Blue Hors Dressurfestival havde sin debut i 2013 og har fra første år været en ubetinget succes og afholdes hvert år i november. Hos rytterne har stævnet opnået stor popularitet, fordi opstaldnings- og opvarmningsfaciliteter er i første klasse med faste stalde og fiberbaner. Publikum har nydt godt af topsport blandt nogle af Danmarks bedste ryttere i smukke og komfortable omgivelser, da stævnet afholdes i den store opvarmede opvisningshal, som til arrangementet er pyntet flot op.

Blue Hors udstilling og messeområde
I det store udstillingsområde i stalden giver rig lejlighed at få styret sin shoppelyst. Her vil en lang række af udstillere med mange gode tilbud stå klar til at betjene folk, og her vil det være muligt at slå en god handel af, og mon ikke det giver anledning til at få købt årets første eller sidste julegaver.
Det vil under hele stævnet være muligt at købe mad og drikkevarer, og maden vil alle dage blive leveret af Hotel Bredehus. Efter lørdagens konkurrenceklasser vil der i stalden være lagt op til hygge og livemusik. Her vil der være mulighed for en hyggesnak over en øl eller en drink.

Vi glæder os til at se ryttere, officials og publikum til fire sjove og hyggelige konkurrencedage ved Blue Hors Dressurfestival i november.

Læs mere om Blue Hors

Comments are closed.