En stille søndagmorgen i Berleburg. Nathalie på vej tilbage til sin lille familie efter sadelprøvninger og hyggesnak.

FART OVER FELTET HOS NATHALIE

Vi er netop kommet retur fra en længere turné i udlandet, hvori indgik et af de årlige besøg hos Nathalie i Berleburg for at kontrollere, at sadler og heste stadig harmonerer på optimal vis.
Nathalie var netop hjemvendt fra en lang Australien-rejse af få dages varighed, idet hun havde givet clinic “down-under”. Nathalies rejseprogram kan tage pusten fra selv den mest hardcore traveler, da nærmest på programmet står clinic i Norge, konkurrence i Dora, deltagelse i Herning m.m. – alt inden for meget kort tid.

Jo, der foregår skam også andet end dressur i ridehuset i Berleburg. Trine Ølgod og Olof tester springsadler en kold og årle søndagmorgen

Jo, der foregår skam også andet end dressur i ridehuset i Berleburg.
Trine Ølgod og Olof tester springsadler en kold og årle søndagmorgen

Springning i Berleburg
For at Nathalie kunne få en delvis hyggemorgen med sin lille familie, startede Olof med noget ganske andet i ridehuset – og ikke i dressurens tegn, men derimod med udprøvning af en springsadel!!!. Nemlig til Trine Ølgod, der er en af Nathalies faste medarbejdere i stalden i Berleburg – og springrytter.
Nathalies heste har et varieret træningsprogram på forskellig vis og kommer også alle på fold en del timer dagligt.

 

Der er meget højt op, når Flaconi skal have dækken på igen.

Der er meget højt op, når Flaconi skal have dækken på igen.

Nye og gamle bekendtskaber
Man må sande, at der er stor variation på størrelsen af Nathalies heste. Størst er nok Flaconi, der har et imponerende mål på over 185 cm i stang. Selv Olof så lille ud ved siden af denne gigantiske herre. Også “Kaj” imponerer med en mål over gennemsnittet. Lille og elegant er Dolany, der er lige til at “putte i lommen” og tage med hjem.
Digby glimrede ved sit fravær denne gang, idet han allerede var på fold – og nød det.

Under sadelkontrollerne dukkede staldens lille nye og meget kælne mis frem fra sadelkammeret og lavede underholdene indslag af forskellig art – ikke alle lige populære dog.

 

IMG_7910Efter nogle effektive timer og snak om løst og fast returnerede Nathalie med lille Louisa i klapvognen fra stalden for at nyde resten af søndagsformiddagen med sin lille familie – og vi drog videre.

Comments are closed.